Turprogram

 

Dette frister vi med i sesongen 2017 - 2018:

SEPTEMBERTUREN: 10. – 27. september.

Forleng sommeren hos oss på Parkhjemmene.  Vi garanterer deg fortsatt «høysommer» med alt som det måtte medbringe og gir deg alt en «sydenferie» skal inneholde.  Selv om turen bare er på 2 uker er den spekket med turer, bad, soling, shopping og opplevelser ...

SENSOMMERTUREN - 1. – 22. oktober med Valencia inkludert !!

Oktober er en fantastisk tid på Costa Blanca hvor vi fremdeles nyter nærmest full sommer og meget behagelige temperaturer både i luft og på land og i vann.  Vi gir deg late dager på under en parasoll på stranda med velassortert piknik-kurv og noe godt og kaldt i glasset.  Eller sightseeing og turer til små fargerike og pittoreske landsbyer.   I løpet av disse tre ukene setter vi også kursen mot Valencia – en fantastisk by bare en god times kjøring unna.  Her får vi med oss mange av byens serverdigheter både i den nye og gamle bydelen.

HØSTTURENE - 22. oktober –  5. eller 19. november:  Selv om vi er godt inne i høstmånedene tror jeg du kan glede deg til fortsatt meget behagelige temperaturer med gjennomsnittstemperaturer på over 20 grader.  Mange synes faktisk dette er blant de beste tidene på Costa Blanca.  Du kan i høst velge selv om du vil ha 2, 4 eller 7 ukers tur!   Og på alle turene venter nye opplevelser og nye ting å se.   Uansett hvor lenge du vil bli så lover vi fulladede batterier når du reiser hjem til Norge.

ADVENTSTUREN - 19. november – 10. desember:  Hvorfor ikke reise bort fra førjulstresset, piggdekk og vinterværet i Norge og nyt det gode liv i Spania noen uker?  På kalenderen er det selvsagt førjulstid her også men spanjolene og alle andre her nede tar livet likevel litt mer med ro.  Velvære er sentralt på denne turen og vi besøker varme kilder og velgjørende bad i Archema.  Vi gir deg også hånd og fotpleie gratis og er du av de handleglade kan du gjøre julegavene unna til en brøkdel av prisene i Norge. Sjekk for øvrig ut vår 7 ukers tilbud for denne turen i kombinasjon med julefeiring hos oss.

JULETUREN - 10. desember – 7. januar:  Julen hos oss må bare oppleves …  vi garanterer deg en jule- og nyttårsfeiring du sent vil glemme.  Vibaker selvsagt de 7 slagene, presser sylte, pynter huset  og juletreet på tradisjonelt vis…   Turen inkluderer full jule- og nyttårsfeiring, gaver og en meny hvor vi har med både norske og spanske tradisjoner.  Gled deg til en tradisjonell men annerledes, varm og garantert snøfri jul…

JANUARTUREN - 7. januar – 4. februar:  Januar er en flott tid på Costa Blanca, svært ofte med stabilt godt vær.  Våren er i anmarsj og appelsinlundene bugner av solmoden frukt.  Vi tar deg med på selvplukk, så får du juice fra selvplukkede appelsiner til frokosten….  og vi koker vår egen appelsinmarmelade – nok til at du får med deg hjem også.  Du får garantert med deg begynnelsen på mandelblomst-ringen  og også se mimosaen vise seg i all sin prakt.  Spania er i vårstemning nå og det kommer garantert til å smitte over på deg...

BLOMSTRINGSTUREN - 4. februar – 4. mars:

Ta deg fri fra vinteren i Norge for nå blomstrer mandeltrærne på bar kvist og er et fantastisk skue i rosa og hvitt.  Knapt Hardanger kan måle seg med dette …  Vårsola varmer godt og dagene er merkbart lengre.   På denne turen inkluderer vi en tur til Elche, Spanias palmehage med flere hundre tusen palmetrær og Europas største skoforretning.  Elche er nemlig også Spanias «skoby».

VÅRTUREN -  4. – 18. mars:  Kan du tenke deg noe bedre enn å reise bort fra Norge i mars måned?   Bytte ut norsk vinter med sommerlige tilstander og la oss ønske deg velkommen til en fantastisk årstid her på Costa Blanca.  Vi gir deg to uker spekket med opplevelser både høyt og lavt.  Sjekk ogå ut vårt vårtilbud for 6 ukers opphold  i kombinasjon med påske.

PÅSKETUREN - 18. mars  – 15. april:  Jeg velger meg April sa Bjørnson og det kan du også trygt gjøre.  Om værgudene på denne tiden kan være lunefulle i Norge er du garantert i godlynne her ned hos oss og vi frister med sommerlige tilstander.    På denne turen får du også oppleve en påskefeiring som er annerledes enn hva du er vant med og vi lover deg fantastiske opptog hvor hele byen deltar. Påsketuren kan kombineres med både med vårturen og aprilturen dersom du ønsker et 6 eller 7 ukers opphold.

APRILTUREN - 15. april – 6. mai:   Vi garanterer deg en forsmak på sommeren!  Vi tilbyr 3 uker spekket med «syden» på alle mulige måter.  Bad og strand, kultur, sightseeing, shopping.  Vi tar deg også med til Tabarca, Spanias minste bebodde øy som tidligere var i sjørøvernes besittelse - så se opp for pirater

SPESIALTUR - 6. – 20. mai:  Dette er en tur som er tilrettelagt for par hvor den ene part har demens eller Alzheimer.  I 16 år har vi arrangert lignende turer og de har vært svært vellykket.  Kjenner du noen dette vil passe for så ikke nøl med å be oss om flere opplysninger og program.

 

SJEKK UT VÅRE TILBUD OM TILSLUTNINGSFLY i NORGE !

Gratis henteservice hjemme i Oslo og omegn av erfarne reiseledere

Ingen annen turoperatør gir deg mer for pengene…

Vi gir spesialpris på kombinasjon av to turer.

Gratis coctails på lørdagene, søndagsfrokost med champagne og caviar og gratis «avec» til kaffen etter middag.

Alle utflukter inkludert i prisen!

TA KONTAKT I DAG:  tlf. 815 09 011 (til Norge)  0034 619 274 038 (til Spania)

Mailadresse:    post@parkhjemmene.com

       PARKHJEMMENE når kvaliteten teller