Jobbe hos oss

stand-out

Vi har stadig behov for reiseledere til å følge våre grupper til og fra Spania. Er du reisevant, serviceminded, snakker litt mer enn norsk, har erfaring i å behandle mennesker, kanskje fra helsevesenet – ja da kan du være akkurat den vi er ute etter. Dette er en ikke-betalt jobb men en fin måte å få seg en gratis sydentur på noen dager og alle utgifter i så måte er selvsagt betalt. Selve jobben er å være reiseleder enten på flyturen nedover til Spania eller oppover til Norge, altså unnagjort på noen timer.

Pr. i dag har vi ingen ledige faste stillinger på Parkhjemmene men meld gjerne din interesse for neste sesong. (2013/2014) Vi er interessert i personer fortrinnsvis med en helsefaglig bakgrunn og med erfaring fra serviceyrker. Du må være utadvendt og serviceminded, ha førerkort; kunne kjøre 9-seters bil og ha gode språkkunnskaper. Videre må du kunne ta deg til rette på et kjøkken, kunne/like å lage variert mat til opp til 13-14 personer, m.a.o. være noe kokkekyndig. Vi vektlegger personlig egnethet like mye som en lang CV og ser gjerne at du forteller oss hvorfor akkurat du er den riktige til å arbeide på Parkhjemmene.

På denne linken kan du sende en mail til oss:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.